Техничка школа "Бошко Крстић" Бојник
Дођите да учимо и дружимо се!
Локација: Вести и обавештења

САДРЖАЈ

О школи

Образовни профили

Настава

Вести и обавештења

Репортаже

Специјали

Документи

Годишњак

Матуранти

Контакт

Линкови

Вести и обавештења

2012/2013 | 2009/2010 | 2008/2009 | 2007/2008

АКТУЕЛНЕ ВЕСТИ И ОБАВЕШТЕЊА

23. децембар 2012.

Нови садржај на презентацији

У недељу, 23. децембра 2012. године, постављена је нова верзија Интернет презентације Техничке школе "Бошко Крстић" из Бојника. Изглед презентације освежен је новим елементима који побољшавају читљивост и олакшавају кретање кроз садржај. У техничком делу примењене су најновије технологије и програмска решења. Раније постојеће секције у садржају презентације освежене су новим и актуелним информацијама, а додати су и потпуно нови садржаји међу којима су и учионица (са поетским кутком, латинским цитатима, историјским садржајима итд.), секција везана за наставу (са платформом за учење на даљину и посебним страницама за поједине предмете), представљање наставног кадра, специјална издања итд.

Комплетан технички и ауторски део посла на презентацији школе реализовао је професор Никола Петковић.

21. децембар 2012.

Учење на даљину

Техничка школа "Бошко Крстић" из Бојника представила је своју платформу за учење на даљину у склопу процеса модернизације наставе. Платформа је заснована на Мудл систему за подршку е-учењу и доступна је на адреси moodle.tesbo.edu.rs. Део професора наше школе прошао је обуку за креирање електронских курсева и у предстојећем периоду планирано је постављање неколико курсева из различитих предмета који ће бити доступни како ученицима наше школе, тако и свим другим заинтересованим полазницима.

21. децембар 2012.

Званична страница на Фејсбуку

У склопу модернизације Интернет презентације школе направљена је и званична страница школе на најпопуларнијој друштвеној мрежи - Фејсбуку. Страница ће пратити актуелна дешавања у школи и биће блиско повезана са садржајем званичне презентације, а доступна је на следећој адреси.

2. јануар 2010.

Постављен промотивни видео школе

Коришћењем сервиса YouTube објављен је промотивни видео школе. Видео је припремила школска редакција 2008. године у сарадњи са Фото ''Додић'' из Бојника.

Насловна страна | Мапа презентације
Latinica | Ћирилица

2006 - 2014 © Техничка школа "Бошко Крстић" Бојник